Tuesday, April 3, 2007

2 entry:KANTOI!!semalam lupa nak online he he

overdose makan banyak sangat dijamu orang2 perak yg dikenal terkenal ngan sifat2 halus yang dianyam rapat segala budi baik orang melayu sama adab tertib islam kita..melayan tamu sakan depa semua nie isyh isyh...balik rumah YKP(yayasan kesenian perak)yang jadi port mengadu nasib kaum kaum alam khayal seperti saya nie;ya malam tu...nampak komputer pun dah tak lalu aje rasenye....nampak sofa hikmat tu,waduhhh....mata pun dah kuyu klip pop klip pop...sempat jugalah yg petang nye tadi melawat BODYSURF MUSIC hangout musisi muda di central ipoh...dan belasah jaming lagu2 impromtu dan dan siap bersama pemuda2 harap bangsa disini...oh ya janji manis semalam to go a go on a bit detail interview saya dgn MR LIEW WIN presiden pelukis perak...watercolourist veteran dlm pengalaman tapi bersari puspa dan awet muda dalam penampilan...tersenyum melayan soalan rojak saya,ini akan saya bawak kedepan skiiiiiiiiiiit je lagi pasal tadi saya lunch terover melayan ikan talapiar bakar dan sekali lagi overdusyum dek gulai tempoyak,boys and girls ini lah sebenarnya yang di namakan seni..antara yang tertinggi:seni menjamu tamu dan seni yang sangat evil tapi syok seni melayan nafsu...buha ha mengantuk sangat nie...semalam berjaga...hari berjaya juga la tadi pagi kan...dapat bertemu beramah mesra denga seniman kita kartunis terkenal DATO LAT...
melayan soalan soalan dari ikan bilis yang baru belajar nak berenang pulang...jadi izin kan lah saya sang pengembara yang dah tak daya dan nak direcharge battery hidup ini biar terus hidup!!

ptg nanti i'll try to upload pictures from the past 2 days for all to at least feel a bit of my overwhealming joy from my attempt to escape ZARGOZIA hopefully forever.
nota:escape from zargosia season one box set is still available at TheTHEzannyZEN dvd kawtim shop di ss2 ppukul tiga di jalan MIMPIku

1 comment:

Nadia said...

hmmm..lama tak gi bodysurf..ape kabo deme gamoknye ye?