Saturday, April 21, 2007

mengunyah seTAHIL alasan:

here i am,back again...still alive alltough another part of me would love it to just for brief while:cease to exist...teleported back to zargozia where everthing is swelling with "i'm fine..thank you",tapi apa kan daya...bagi mengisi realiti kehidupan ini
i like everyone here on earth juga punya tanggungjawab bagi memastikan diri ini untuk terus hidup sebelum mati datang menjemput kita semua pergi darri sini,saya sepertimana biasanya akan segera mengisi masa dengan menghabiskan lagu-lagu baru,persiapan untuk sessi recording alabum(ejaan baru untuk album yang dah lama diperam :)) baru tidak lama lagi...sampai jadi terlupa tak mengupdatekan blog ini dengan kisah dari cerita dan berita sewaktu dan semasa perjalanan art travel project ini,sorry..for i've been very busy trying to stay alive...
buat yang peduli,dinyatakan disini bahawa travel tour ini aakan disambung penghujung bulan april ini dengan destinasi seterusnya ialah harapanya akan mengarah ke utara tanah air,ingin juga rasanya untuk singgah kembali ke ipoh(kalau di izinkan he he)untuk shoot video lawatan ke studio teman teman kerana hari tu vidcam saya buat perangai...nasib baiklah banyak dapat pics yang bagus2 kalau tidak rugi oooo....kilang pottery dan studio pribadi artis dan teman baru saya mr TAN benar yang sungguh mencetuskan berbagai idea untuk karya2 saya di masa akan datang,tambahan pula saudara TAN yang dipertanggungjawabkan menguruskan perniaagan keluarganya ini tidak lokek dalam berkongsi ilmu...berbagai2 soalan yang di tembak hari tu semua dia tangkap dan kunyah dengan gigi tahu nya aja...macam cikgu pun ada gayanya bila menerangkan proses dan teknik dalam menghasilkan product dalam bidang pottery nie...wuih,besar juga kilang tu...tapi TAN cakap kilang nie kira sederhana je kalau nak di bandingkan dengan kilang2 lain di sekitar area tu...apake nama area tu,isyh...mana la aku letak buku nota tu!!,nanti k...interview turut dirakam kedalam bentuk footage video...nanti kita upload kan k...

5 comments:

BlackHeart said...

hey fathul,

ni aku Aswad.
kalau hang ingat aku, email aku ok
aku now in KL keje kat sini.
hope we can meet up.

you take care and be safe.

-aswad

aswadx@gmail.com

blog aku: al-nilam.blogspot.com

Anonymous said...

Larry Fitzgerald Elite Jersey axiotakix
Eli Manning Jersey axiotakix
Broncos Peyton Manning Jersey axiotakix
http://cheaperjerseyfromchina.weebly.com

Anonymous said...

J.J. Watt Nike Jersey axiotakix
Nike J.J. Watt Jersey axiotakix
Von Miller womens Jersey axiotakix
http://www.nikebuccaneersnflstore.com

Anonymous said...

[url=http://buyciproxin.webs.com/]buy cipro 500 mg
[/url] buy generic cipro
ciproxin buy uk
buy cipro uk

Anonymous said...

A networking event is an iFeal way For people http://www.germanylovelv.com/
get [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
know you. However, it is best [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton kopierte Tasche kaufen[/url]
get [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet/[/url]
know someone a little First, creating a relaxeF FrienFly environment, beFore you introFuce your service[url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton kopierte Tasche kaufen[/url]
Ask some superior questions that allow you [url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet[/url]
FinF out a bit about the person anF their business neeFs.Accomplishment is FeFinitely the way you concentrate on Factors plus the phrases you FeciFe on. As worlF-renowneF psychologist Fr. Wayne Fyer claims, "When you moFiFy the way you appearance at items, the issues you appearance at moFiFy." This means you have got [url=http://www.germanylovelv.com/]louis vuitton knolckoffs[/url]
alter your perceptions, Feelings anF worF[url=http://www.germanylovelv.com/]louis vuitton knolckoffs[/url]

While you increase your proviFers at an celebration, recall that your experienceF visual appearance is representative oF your massage remeFy busines[url=http://www.germanylovelv.com/]louis vuitton knolckoffs[/url]
Set your selF apart that has a sharp, clean, anF proFessional appearance, the two with your personal overall look along with the overall look oF your booth, Fevices, anF business enterprise material[url=http://www.germanylovelv.com/]Louis Vuitton Outlet/[/url]
Your search will be interpreteF like a reFlection to the top quality anF integrity within your enterprise..
|